En oväntad hjälp på vägen till Falun

Rally är en passion som har följt mig genom livet, men som alla med en passion för racing vet, är det inte alltid allt går enligt planerna. Ibland blir det oplanerade stopp, och för mig inträffade ett sådant på väg till en tävling i Falun.


Allting började bra. Vädret var klart, bilen kändes bra och teamet var laddat för en spännande tävlingsdag. Men som racinglivet ofta visar sig, kan allting ändras på ett ögonblick. Med en plötslig undanmanöver, en ojämnhet på vägen eller kanske bara en sekunds ouppmärksamhet, hamnade jag i diket. Tack och lov var jag oskadd, men det gick snabbt upp för mig att jag skulle behöva professionell hjälp för att få upp bilen och fortsätta resan.


Efter en snabb sökning på mobilen, hittade jag en bärgare Falun. Med lite tvekan ringde jag, eftersom man aldrig riktigt vet vilken service man kommer att få, särskilt under pressade omständigheter. Men från det första samtalet till bärgningen av bilen, blev jag imponerad.


Inte nog med att bärgaren var på plats snabbare än jag hade förväntat mig, men proffsigheten, skickligheten och vänligheten gjorde hela upplevelsen mycket lättare. De visste exakt hur man skulle hantera en rallybil med omsorg och fick snabbt upp den på flaket. Men det som verkligen satte pricken över i:et var deras förståelse för hur viktigt det var för mig att komma till tävlingen i tid.

Med deras hjälp var jag snabbt på väg igen, och även om dagen inte började som planerat, blev den till slut en framgång – mycket tack vare den bärgare i Falun som kom till min räddning.


Så, om någon av er någonsin befinner er i en liknande situation, kan jag helhjärtat rekommendera dem. Och som alltid, kör säkert där ute!

Till sist, nu kanske ni undrar hur det gick i tävlingen? Jag fick en okej start men halkade efter och slutade till slut tolva. Inget att jubla över men heller ingen katastrof.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *