Vi säger välkommen till vår nya sponsor

Här kommer ett spännande meddelande från Hoffes Rallyteam! Vi är otroligt glada över att meddela att vi har en ny sponsor som kommer att hjälpa oss i vår jakt på framgång och seger i racingvärlden. Vi välkomnar stolt SHS Industrigolv till vårt team och ser fram emot ett givande partnerskap.

SHS Industrigolv är ett företag som är känt för sina högkvalitativa industrigolv och deras breda sortiment av golvprodukter. Vi är särskilt glada över att deras produkter inkluderar Massagolv Gävle, som vi vet kommer att ge oss den optimala ytan för att prestera på topp under våra rallytävlingar. Massagolv Gävle är välkända för sin överlägsna kvalitet och motståndskraftighet, vilket kommer att vara avgörande för oss när vi tar oss an utmaningar på de mest krävande vägarna.

Vi är verkligen tacksamma för SHS Industrigolvs stöd och deras val att ansluta sig till oss. Det är alltid en enorm hjälp att ha en pålitlig sponsor i ryggen när vi ställs inför de tekniska och ekonomiska utmaningarna i motorsportvärlden. Med deras hjälp kan vi fortsätta att

förbättra våra bilar, tävlingsstrategier och förberedelser inför varje rallylopp.

För oss på Hoffes Rallyteam handlar partnerskapet med SHS Industrigolv inte bara om att ha en logotyp på våra bilar och kläder. Det handlar om att bygga en stark och ömsesidig relation där vi kan lära av varandra och växa tillsammans. Vi är övertygade om att våra gemensamma värderingar för kvalitet, prestanda och målmedvetenhet kommer att göra detta partnerskap framgångsrikt och långvarigt.

Vi ser fram emot att representera SHS Industrigolv och Massagolv Gävle på våra kommande tävlingar och att ge dem den synlighet och exponering de förtjänar. Vi kommer att kämpa hårt för att ge dem framgång och visa upp deras produkter på den globala motorsportarenan.

Så håll utkik efter oss, med den nya sponsorn SHS Industrigolv vid vår sida är vi mer motiverade och redo än någonsin att ge er en racingupplevelse ni sent kommer att glömma!

Tack till SHS Industrigolv och Massagolv Gävle för att ni tror på oss och vårt team. Tillsammans kommer vi att nå nya höjder i racingvärlden!

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *